Cum facem lucrurile


Suntem aici pentru a oferi clientilor nostri ceea ce conteaza pentru vietile lor, salvandu-le timp si bani. Stim ca doar impreuna putem sa reusim, lucrand in echipa la gasirea de solutii simple pentru crearea celor mai bune experiente de cumparare.

Nu ne ferim sa spunem ca urmarim sa atingem performanta. Lucram cu destinatii si scopuri de atins, dar ne place sa ne si distram in acest timp. Din momentul in care facem primul pas in eMAG, pornim intr-o calatorie a vitezei, a inovatiei, a dezvoltarii. Este o calatorie de echipa, dar este si o calatorie personala.

Am putea scrie carti intregi despre povestea noastra. Am ales sa iti povestim pe scurt ce ne ghideaza pe noi in a face lucrurile in stilul eMAG.

Ne place ceea ce facem!

Cum ar fi altfel? :) De la modul in care salutam un client la cum schimbam o linie de cod, pasiunea este elementul cheie in tot ceea ce facem. Pentru noi, pasiunea este „motorul” actiunilor noastre.

Intelegem industria in care lucram

Construim viitorul comertului online in regiune. Facem asta intorcandu-ne mereu la client. Privim constant din perspectiva nevoilor sale si lucram in permanenta la imbunatatirea experientei online.

Privim in jurul nostru si descoperim necunoscutul

Ne place sa vedem dincolo de primele informatii pe care le primim. Ne ferim de abordarile efemere si privim in profunzime. Ne gandim la toate optiunile posibile, chiar si la cele care nu au fost testate ... inca.

Actionam!

Ne miscam cu viteza pentru ca vrem sa crestem repede. Ne place actiunea si luam decizii cu impact.

Suntem cu un pas inainte!

Tehnologia se schimba, societatea se schimba si obiceiurile oamenilor se schimba. Pentru noi este important nu doar sa ne adaptam, ci mai ales sa anticipam aceste schimbari.

Pornim de la date pentru a crea

In cele mai multe cazuri nu avem o interactiune directa cu clientii. De aceea, intelegerea informatiilor din spatele actiunilor acestora este esentiala. Doar asa putem sa oferim o experienta cat mai personalizata.

Ne optimizam in permanenta activitatea

Fiecare dintre noi lucreaza cu procese specifice echipei din care face parte. Rezultatele bune vin dintr-o intelegere in detaliu a proceselor si incercarea de a le imbunatati constant. Oricand observam ca e loc de mai bine, facem doi pasi in spate si regandim lucrurile.

Indraznim sa facem orice!

Da! Cu mult curaj chiar reusim sa facem orice. E posibil sa gresim, dar nu-i nimic. Invatam din greseli si continuam sa inovam. Asa am implementat primul Black Friday in Romania. Greselile au fost pe masura ambitiei, dar invataturile au fost cu atat mai pretioase.

Tintim cat mai sus!

Ne place sa castigam, sa avem rezultate si sa facem lucruri cu impact. Stim ce inseamna asta pentru noi, rezultate constante zi de zi, fara a pierde din vedere performanta pe termen lung.

Ne folosim la maximum potentialul!

Credem in puterea fiecaruia dintre noi de a creste si de a evolua. Credem in dezvoltare personala, in comunicare deschisa si colaborare. Invatam de la toti cei din jurul nostru, oamenii din toate echipele care formeaza eMAG. Ne uitam la rezultate, dar si la cariera pe care ne-o putem construi. Avem drept dovada evolutii spectaculoase ale unor colegi, de la programator la senior manager, de la operator call center la manager.