Proiectele noastre

Fundatia
eMAGPentru noi, a fi responsabil inseamna ca ne preocupa nevoile oamenilor si ca intelegem ca intre business si comunitate exista o legatura stransa, asa cum exista intre echipa eMAG si clienti. De aceea, am ales sa investim in educatie si, in octombrie 2012, am infiintat Fundatia eMAG cu intentia de a le oferi sustinere copiilor si profesorilor cu potential pentru performanta scolara.Hai la Olimpiada!


Primul program al Fundatiei eMAG a fost „Hai la Olimpiada!”, prin care sustinem pregatirea si participarea echipelor romanesti de elevi si studenti la olimpiadele si concursurile internationale. Suntem partener oficial al Olimpiadelor Nationale de matematica, fizica si informatica si organizam gratuit centre de pregatire la matematica, fizica si informatica pentru toti copiii care vor sa invete la un nivel superior celui de la clasa.
Noua ne pasa


Prin intermediul programului „Noua ne pasa” oferim sprijin comunitatilor proactive, dispuse sa actioneze pentru a-si asigura educatie, fie ca este vorba despre copii din zone defavorizate, studenti sau tineri profesionisti.
140 de batai pe minut


Credem ca sportul este o componenta esentiala a educatiei si trebuie practicat cat mai des. Acesta este mesajul pe care incercam sa il transmitem prin programul „140 de batai pe minut”. Acesta are si o componenta interna, colegii de la Fundatie organizand sesiuni de antrenamente si concursuri in sistem „grand prix” pentru angajatii eMAG. Cu aceasta ocazie, multi dintre colegii nostri si-au schimbat ritmul de viata si au devenit alergatori pasionati.