Proiectele noastre

Programe
de dezvoltare

Future 25

Ready for any job


Future 25 este un program atipic de dezvoltare creat special pentru tinerele talente din eMAG. Am construit acest program cu scopul de a identifica 25 de colegi inovatori din toate tarile in care suntem prezenti, cu gandire strategica si dornici sa-si dezvolte cariera pe zona de leadership sau pe zona de experti. Pe scurt, este un program pentru 25 de tineri, in jur de 25 de ani, care credem ca vor conduce organizatia in viitor.


Toate initiativele din cadrul programului urmaresc cresterea accelerata a participantilor prin expunerea la proiecte strategice din companie, sesiuni de discutii cu antreprenori din piata sub forma de Creative Breakfasts, workshop-uri de business development si acces la resurse si comunitati specializate pe digital analytics. Punctul culminant al programului este plecarea in San Francisco, unde pregatim un program personalizat de vizite la companii din Silicon Valley. Mai multe despre proiect poti citi pe future25.ro.
Filosofia de invatare si dezvoltare

Oricine, oricand, oriunde


„Tu ce ai invatat astazi?” este o intrebare pertinenta pe care ne-o putem adresa la finalul fiecarei zi. Prin programele dedicate pe care le construim pentru colegii nostri, noi contribuim la o parte din raspuns. Cealalta parte (si cea mai mare) este in totalitate legata de dorinta de dezvoltare si experienta fiecarui membru al echipei noastre.


Vrem mereu sa fim in pas cu tehnologia si cu ce putem sa aducem in plus clientilor nostri. In acelasi timp, ne dezvoltam si noi, ca oameni, zi de zi, fie prin cursuri, fie prin invatare online sau prin faptul ca lucram impreuna.


Credem ca invatarea si dezvoltarea trebuie sa fie disponibile oricui, oriunde, in orice moment.
Academiile eMAG


Facem parte dintr-o organizatie dinamica, aflata in continua miscare, ce are inovatia drept una dintre valorile sale de baza. Vrem sa fim la curent cu ultimele informatii, trenduri si abilitati necesare din toate ariile de expertiza ale organizatiei.


Reusim sa ajungem acolo si prin programe functionale de dezvoltare construite special pentru fiecare departament din eMAG. Prin aceste programe croite pe masura fiecarui departament, ne transformam treptat in experti si mai buni pe zonele noastre de specializare.


Toate aceste initiative se intampla sub numele generic de academii, iar mai specific, Academia Tehnica, Academia de Retail, Academia de Customer Care, Academia Comerciala etc.
Programe de management


Avem o echipa puternica de lideri care lucreaza impreuna cu echipele lor la planurile noastre de crestere. Indiferent ca vorbim despre un manager la inceputul calatoriei sale sau un manager cu experienta, am construit programe dedicate de management care sa le acopere nevoile.


Astfel, oferim toate informatiile de care au nevoie, de la elementele de baza in coordonarea de oameni pana la toate acele elemente de care are nevoie un manager in activitatile de zi cu zi.