eMAG

Proiectele noastre

eMAG

Programe
pentru studenti

eMAG

eMAG Talent Internship


Inscrierile pentru cea de-a cincea editie a programului eMAG Talent Internship s-au incheiat. Daca esti interesat de programul nostru de Internship, ne poti scrie oricand la talent.internship@emag.ro
Data Analyst Development

Dezvolta-ti cariera alaturi de eMAG!


Data Analyst Development este un program care se adreseaza studentilor si masteranzilor in ani terminali, care isi doresc sa isi dezvolte competentele in zona de analiza de date. Timp de 3 saptamani, 3 tineri vor participa la un program de invatare accelerat in care vor deslusi misterele SQL, MSSQL, MySQL sau a unor tooluri de raportare, pe care echipa noastra de Business Intelligence le foloseste.


Dupa cele 3 saptamani, vor fi asignati in echipe, vor primi un mentor si vor lucra pe proiecte care adreseaza nevoi reale de business. Data Analyst Development este un program care isi propune sa dezvolte potentialul studentilor si sa le ofere contextul de care ei au nevoie pentru a invata.
eMAG Commercial Traineeship

Program de dezvoltare in aria comerciala


eMAG Commercial Traineeship este un program de dezvoltare in aria comerciala in cadrul celei mai mari companii de e-commerce din regiune. Timp de 6 luni, 10 trainees au sansa de a lucra cu cei mai mari furnizori de pe piata, de la IT pana la Fashion, de la Mobile pana la Home& Deco.


Alaturi de mentori si intreaga echipa Comerciala, acestia invata care sunt procesele care stau la baza acestui departament si contribuie la dezvoltarea categoriilor de produse existente pe eMAG.


eMAG Commercial Traineeship este unul dintre programele care ne aduc colegi noi, pentru ca dupa cele 6 luni, cei mai performanti dintre participantii la program devin angajati eMAG full time.
eMAG Workshops

„Antrenament pentru minte”


Sub indemnul „Keep your brain fit!”, am construit „eMAG Workshops”, un program de invatare „hands on” pentru studenti, avand la baza un subiect legat de mediul online si utilizarea celor mai noi tehnologii.


Concentrat in mai multe intalniri dinamice, programul eMAG Workshops reuneste in acelasi loc mentori eMAG, specialist IT, si studenti dornici sa lucreze pe o tema pregatita de mentori. La finalul programului, cei mai buni dintre participanti intra automat in programul nostru de internship, eMAG Talent Internship.


Prima editie a eMAG Workshops a avut loc in cadrul Facultatii de Matematica-Informatica, Universitatea Bucuresti, si a exploatat universul recomandarilor folosite des in mediul online. Studentii selectati in program au invatat la final cum sa construiasca un sistem online de recomandari.
eMAG
eMAG