Proiecte
tehnice

eMAG

eMAG Labs

Modeleaza viitorul!


Ne dorim sa fim cel mai mare retailer online din Europa Centrala si de Est, dar suntem si o companie de tehnologie. eMAG Labs este divizia de Cercetare si Dezvoltare a eMAG. Este un loc dotat cu cele mai noi tehnologii si cele mai tari produse digitale care vor influenta modul in care interactionam cu lumea inconjuratoare in anii urmatori.


Realitate Virtuala si Augumentata, Chat bots, Internet of Things sunt doar cateva dintre zonele pe care dorim sa le exploram. Vrem sa obtinem know-how si sa ii aducem pe clientii nostri mai aproape de produsele pe care si le doresc.


In acest moment, perioada de recrutare s-a incheiat, dar asta nu inseamna ca nu mai cautam persoane talentate!


In curand ne vom extinde echipa, asa ca suntem constant in cautarea unor Senior Developeri si Product Manageri care sa ne ajute sa transformam idei in produse de tehnologie uimitoare. Daca accepti provocarea, apasa pe butonul de mai jos!


Poti urma tendintele viitorului, dar nu este mai bine sa le modelezi?
eMAG Tech Talks

Scena deschisa a comunitatii interne Platforms&Technology


Tech Talks este un loc de intalnire pentru toti cei care au o pasiune comuna pentru tehnologie. Este modul nostru propriu de a lucra impreuna, de a impartasi cunostintele noastre si de a privi impreuna spre viitorul tehnologiei.


In fiecare luna, colegii nostri din Platforms&Technology se intalnesc si povestesc despre tehnologii nou aparute pe piata, tehnologii noi implementate in eMAG, best practices din experiente personale la birou, proiecte, recomandari citite.


De fiecare data, un speaker preia rolul principal pe scena si da startul prezentarilor si dezbaterilor alaturi de colegii de birou. Mereu inchidem o editie de Tech Talks cu un moment „a-ha!”, cand aflam despre solutii tehnice la care nu ne gandiseram initial, cand realizam ca sunt si alti colegi la fel de interesati de subiectul nostru, cand realizam ca data viitoare vom sti mai bine ce sa facem si nu vom da de doua ori cu capul de acelasi perete. :)
eMAG Hackathon

Despre limitele inovatiei in 24 de ore


eMAG Hackathon este un proiect de generare de idei de aplicatii noi. Deja nu mai este un secret pentru nimeni ca suntem pasionati de tehnologie. eMAG Hackathon este felul nostru de a duce pasiunea la extrem, testand creativitatea si inovatia in 24 de ore.


Din 2014 organizam in fiecare an o noua editie de Hackathon, cand specialistii nostri IT se intrec in cod si idei. Echipele inscrise in concurs lucreaza pornind de la o tema data, iar la momentul adevarului (al prezentarilor), proiectele lor sunt analizate in baza a patru criterii: aplicabilitatea si potentialul de piata, inovatia, impactul si adresabilitatea, popularitatea.


Este, de fapt, despre adrenalina si inovatie, despre pasiune dusa la extrem, despre imblanzirea codului.


Come and tame the code beast!
eMAG Tech Labs

Despre fascinantul univers al codului


eMAG Tech Labs este blogul nostru de tehnologie unde poti afla mai multe despre proiectele pe care le dezvoltam, despre tehnologiile pe care le folosim si lucrurile interesante care se intampla in echipa noastra.


90% dintre aplicatiile pe care le folosim in eMAG sunt construite „in casa” sau, mai bine spus, „in laborator”, in laboratoarele noastre din Bucuresti, Craiova, Iasi si Warsaw. Suntem o echipa de „cercetatori ai codului” care lucreaza la crearea formulei perfecte pentru aplicatiile pe care le dezvoltam.


eMAG Tech Labs este ca o invitatie de a veni in laboratorul comunitatii noastre de programatori. Ei sunt cei care te vor ghida si iti vor povesti prin textele lor ce anume pune in miscare cel mai mare site de ecommerce din regiune.