Beneficiile noastre


Asa cum ne place sa le oferim clientilor nostri ceea ce conteaza pentru viata lor, si noi, cei din spatele cortinei, avem parte de beneficii care sa ne faca fericiti. Stim ca suntem diferiti, asa ca si beneficiile noastre variaza in functie de tipul lor, de baza sau extra.

Beneficii de baza

Beneficiile de baza sunt cele prin care incercam sa satisfacem nevoile de zi cu zi ale tuturor. Avem acces la abonamente medicale, discount de angajat, un buget lunar pentru beneficii flexibile (pe care il putem folosi pentru tichete de masa, experiente smart, turism sau cursuri de dezvoltare personala si profesionala), biblioteca Bookster, discounturi negociate pentru noi (car wash, mancare, sali de sport, competitii sportive etc.).

Perks

Pe langa beneficiile de baza, ne dorim sa construim o experienta cat mai placuta pentru colegii nostri prin contexte care sa le aduca un plus de cunostinte si fun. Printre lucrurile pe care le facem se numara evenimente (petrecerea de final de an, Tech Talks, eMAG Hackathon), newslettere dedicate (pentru cei curiosi sa afle ultimele noutati din industria de e-commerce, din organizatia noastra sau pentru cei pasionati de tehnologie) sau programe de engagement (eMAG Playground - un context de explorare fun care ne pune la incercare creativitatea).